Menin Varjoon suojaan ja siinä Laiskotellessani kuuntelin Muistojeni laulua, kunnes Aurinko laski länteen ja näin Valoa ikkunassa.

Muistelin siinä levätessäni Nauravia silmiä ja erästä Hullua yötä ja sitä Play BoyTom Tomia. Hän oli kans yks Viulu-ukko!

Siellä Aavassa Lapponiassa ,maassa Missä miehet ratsastaa,  Annoin rakkaudelle tilaisuuden ja yhdessä Katsoimme sineen taivaan,Niin Kaunis on taivas Yamma Yamma! Muistathan se oli ihanaa! Olin heti Riippuvainen sinusta. Se oli Päivä kahden ihmisen.

Mutta sitten se tuli kuin Sata salamaa! Halusit olla Fri- vapaa!? Why-miksi? Älä mene pois, vaikersin. Sanoit vain Leave me alone! Bye Bye Baby!                         

No se oli Silloin ennen, uusi aika koitti ja tuli ihana Huilumies jonka kanssa meno oli yhtä Hengailua, Regeetä ja ja Kahden  tangoa. Se oli Fantasiaa! Usein Nukuimme pommiin. Eläköön elämä, La dolce Vita! Sydämeni tikitti Tipi tiitä! Olimme Pyllyt vasten pyllyä pump pump.

Oi muistathan, se oli ihanaa. Viimein sanoimme toisillemme Tule luo, ota minut! Otamme Tien uuteen päivään. Siitä asti elämämme on ollut: Hard Rock Hallelujaah!                           No voi, nyt Kun kello käy... täytyy tarina lopettaa! Ps.jatkoa voi seurata.?! Kirj. viisufani Hankke.               

Ethän kopioi ilman lupaani.