Oinaan planeetta on  Johtava / Aurinko , johtavat tarkoittaa:he ovat aloitekykyisiä,panevat asioita alulle mutta eivät välttämättä vie niitä loppuun asti.

OINAS:Tämä intomielinen johtaja on impulsiivinen,kärsimätön ja äkkipikainen,mutta rohkeutta ei hältä puutu. Hän on usein tyly ja tahditon,ja hänen tulisikin oppia ottamaan muita enemmän huomioon.Joskus hän syyllistyy itsekkyyteen ja nauttii kilpailusta. Miltei lapsenomainen avoimuutensa ja vilpittömyytensä ansiosta hän usein selviää vaikeistakin tilanteista. Ainaisen kiireen takia hänelle sattuu usein pieniä vahinkoja.

ROTTA: häntä pidetään hurmurina, älykäs ja hauska Rotta pitää seurustelusta ja yleensä hänellä on laaja ystävä- ja tuttavapiiri.Hän onnistuu tekemään edullisia kauppoja,joten hänet kannattaa ottaa shoppailureissuille mukaan. Hän on hamstraaja. Menestyy liikemaailmassa.Elämän tyyli voi olla kiireinen, ja saattaa tuntea mieltymystä yhteiskunnallisiin asioihin. Rotta haluaa hallita ympäristöään.

KUU OINAASSA:

Alut,avaukset, toiminta, itsensä korostaminen, energia , johtajuus, kärsimättömyys, kiivaus, valloitus, haaste, yritys, tahto, itsekkyys, naiivius,  avomielisyys, kiihko, ajattelemattomuus,

vapaus, oikut, itseluottamus, provokaatio, inspiraatio, jännitys, ilmoitukset, elävöityminen, vapautus, nopeus.

Tälläisia asioita löysin Oinaasta ja Rotasta. AIKA VELIKULTA TULOSSA!