Alkuruokana:

Siikaa graavattuna, lohta gini graavattuna, muikun mätiä sipulisilpulla, sinappi majoneesi kastike ja juomana Pinot-chardonnay La Pieve kuohuviini.Erikois maininta  gini lohesta kannattaa kokeilla,Hyvää!! Pienet  ruisleipä palat pohjustavat kaiken tämän alkuruuan.

Pääruokana:Tietenkin itse paistettu kinkku leivinuunissa,ei ihan yksinkertaista (pientä säätämistä lämpötilan kans.)Lanttulaatikko,Porkkanalaatikko, ja uutena kokeiluna Perunalaatikko, kaikkia näitä tein myös gluteenittomana.(Paitsi perunalaatikon) keitettyjä puikula perunoita,herneitä,luumuja ja parasta kinkunkastike muuten ei mikään maistu millekkään.Tällä kertaa oli juomana:Cono sur , pinot noir.(gluteenittomat menivät tutuille, ei omaan käyttöön).

Jälkiruokana:Kuutamokiisseli joka on mieheni lapsuuden lemppari,joten aina joskus yllätän hänet tällä.Tietenkin kahvi ja konvehdit kuuluu asiaan. Ehkä näitä ruokia jäi vielä vähän muillekkin päiville joten ei ainakaan tämän joulun aikaan kuolla nälkään!?